Ватерполисти Радничког из Крагујевца победили Хановер у Немачкој

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 08:22

Ватерполисти Радничког из Крагујевца победили Хановер у Немачкој

Ватерполисти Радничког из Крагујевца победили су Хановер у Немачкој 12:7 (2:2, 3:2, 3:3, 4:0) у претпоследњем колу А групе Лиге шампиона. Фото: Pixabay/remidhd Крагујевчани су до треће победе у елитном такмичењу стигли фуриозном игром у последњој четвртини коју су добили 4:0.
Немања Станојевић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << био је најефикаснији са три гола, док су по два постигли Филип Јанковић, Алекса Укропина и Никола Лукић.
За Хановер Лука Лозина и Хрвоје Бенић били су двоструки стрелци.
У последњем колу 24. маја Раднички игра против Вуљагменија у Атини, а претходно их очекује реванш утакмица серије за треће место Суперлиге Србије против Партизана у Београду.
Fudbaleri TSC-a pobedili Voždovac za drugo mesto i kvalifikacije za LŠ

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Радничког из Крагујевца победили Хановер у Немачкој се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.