Нова директорка Твитера: Инспирисана сам Масковом визијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 07:39

Нова директорка Твитера: Инспирисана сам Масковом визијом

Новоименована извршна директорка Твитера Линда Јакарино објавила је данас на Твитеру да је инспирисана визијом власника те друштвене мреже Илона Маска да створи светлију будућност и узбуђена због изазова пред којим се нашла да помогне у трансформацији те платформе. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Било је то прво јавно оглашавање Јакаринове од четвртка, када је Маск обелоданио да преговара о именовању „нове извршне директорке“, подсећа Ројтерс.
Од како је купио Твитер прошле године за износ од 44 милијарде додлара, Маск је обављао функцију извршног директора, а Јакаринова је до недавно обављала дужност директорке сектора за рекламирање у компанији Комкаст корп. НБЦ Јуниверзал.
Она ће преузети управљање компанијом Твитер, која покушава да преокрене тренд пада прихода од оглашавања и раста дуговања, јер су оглашивачи постепено отказивали сарадњу откако је Маск откупио ту друштвену мрежу, а компанија је остала без готово 80 ​​одсто запосленог особља. Илон Маск је крајем прошле године обзнанио да трага за кандидатом за позицију извршног директора Твитера.
„Даћу оставку на место извршног директора чим нађем некога ко је довољно глуп да прихвати тај посао“, рекао је тада Маск.
Kipar: Ostrvo na raskrsnici tri kontinenta

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова директорка Твитера: Инспирисана сам Масковом визијом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.