Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 16:26

Четири лажи у вези у које морате престати да верујете

Односи могу бити сјајни, али нажалост, постоје неки који нису. Међутим, жеља да будемо са неким и страх од усамљености често доводе до тога да у вези, да би она потрајала, почнемо себe да лажемо. Фото: Pixabay/3194556 Многи од нас су се у неком тренутку у животу завели у вези са квалитетима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нашег партнера.
Често бисмо то радили све до тренутка када бисмо се опаметили и прекинули везу.
Варање је посебно уобичајено на почетку везе, када заиста желимо да успе. Али обмана неће донети ништа добро. Зато је важно да престанете да лажете себи одређене лажи о везама, посебно на њиховом почетку, и да наставите са временом.
Четири лажи које морате престати лагати себе у везама.
Наше велике разлике ће се избалансирати Иако су разлике понекад велике и требало би да постоје, ако су превелике и стављају вас на супротне стране када су у питању битна животна питања, оне ће сигурно временом изазвати тензије које ће се претворити у веће проблеме и врло могуће довести до раскида.
Могу да променим особу чак и ако она то не жели Немојте се заваравати. Не можете променити некога ко не жели да се мења. Чак и ако дође до неке промене, друга страна, која ту промену није желела, на крају ће почети да вам замера.
Ствари ће временом постати боље Оптимизам је велики, али ако морате да се заваравате на самом почетку везе јер ситуација није баш сјајна, морате бити свесни чињенице да се ситуација врло вероватно неће променити на боље. Штавише, биће још горе.
Никада нећу наћи некога попут њега/ње Ово није истина. Осим тога, опасно је некога толико уздизати, посебно ако сте суочени са проблемима. Вероватно сте заљубљени у идеју која није стварна и могли бисте бити разочарани.
Da li znate šta sve možete da zaključite o čoveku za sedam sekundi?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четири лажи у вези у које морате престати да верујете се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.