Весић: Радови на обилазници полако се приводе крају, саобраћај од јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 16:16

Весић: Радови на обилазници полако се приводе крају, саобраћај од јуна

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић обишао је данас радове на обилазници око Београда, који се полако приводе крају, и поручио да ће саобраћај на том делу обилазнице бити пуштен у јуну, како је и обећано. Фото: Танјуг/Чедомир Милојевић „Вредни радници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завршавају обилазницу коју су нам обећавали дуже од три деценије и не дозвољавају да Србија стане“, написао је министар на Фејсбуку.
Данас се асфалтира други слој у десној цеви тунела Бели поток, чија је дужина 360 метара, а следеће недеље биће асфалтирана и лева цев овог тунела.
„Опремање тунела је већ почело, а наредне недеље већ постављамо расвету. За две недеље завршићемо асфалтирање испред улазног и излазног портала тунела и спојићемо их са већ урађених 9,6 километара ауто-пута, од тунела Стражевица до петље Бубањ поток“, прецизирао је Весић.
Навео је да ће овај део обилазнице бити пуштен та саобраћај у јуну ове године. Тако ће се растерети мост и петља ‘Газела’, преко које сваког дана прође скоро 130.000 аутомобила и 1.351 возило јавног превоза који дневно превезе више од 200.000 људи, као и 7.171 лако теретних возила, колико дневно прође преко ‘Газеле’, напоменуо је Весић.
„Председник Вучић гради путеве, пруге и мостове. Надам се само да некоме неће пасти напамет да блокира и ову обилазницу као што су јуче блокирали ‘Газелу’. Јер када се гради, те што блокирају нећете видети на градилишту. Ту су када се нешто заврши и изгради – да кваре“, закључио је министар Весић, наводи се у саопштењу Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.
Obustava saobraćaja na deonici Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Радови на обилазници полако се приводе крају, саобраћај од јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.