Део тела којег се жене највише стиде, а мушкарци највише воле

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 15:20

Део тела којег се жене највише стиде, а мушкарци највише воле

Супротно општем (женском) мишљењу, део тела који жене крију због несигурности је управо оно што мушкарци заиста воле. Фото: Pixabay/stokpic Познати страни сајт посвећен фитнесу спровео је истраживање о атрактивним физичким особинама оба пола, а резултати су довели до занимљивог закључка. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Један део тела због којег се жене често осећају несигурно и сакривају мушкарци наводе као пожељну женску физичку особину.
Ради се о стомаку. Чак и мушкарци који воле мишићаве и атлетске жене изјавили су да је стомак секси и да више воле да га виде на жени него исклесане трбушњаке. Када је у питању лице, 87 одсто мушкараца је рекло да прво примећују очи, а затим усне.
Већина мушких испитаника потврдила је да преферира просечан изглед женског тела, док је атлетски грађено женско тело приоритет за само три одсто испитаника.
А ви који део женског тела највише волите?
Mentalno jake žene sigurne u sebe ne rade ovih 5 stvari: Šta one nikako neće dozvoliti sebi?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Део тела којег се жене највише стиде, а мушкарци највише воле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.