РФЗО прати стање рањених из школе Браће Рибникар и Младеновца

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 15:16

РФЗО прати стање рањених из школе Браће Рибникар и Младеновца

Републички фонд за здравствено осигурање као установа чија је дужност да својим осигураницима пружи најбољу могућу медицинску негу у оквиру својих надлежности, непрестано прати здравствено стање повређених у трагедијама у Србији, поручено је данас из РФЗО-а. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Реагујући на писања појединих медија да је девојци Н. В. (20) из Дубоне код Младеновца, која је тешко повређена приликом масовног убиства, потребна вештачка рука, из фонда су поручили да прате здравствено стање свих повређених.

Уколико струка оцени да је некима од њих неопходан третман или помагало које не подразумева обавезно здравствено осигурање, држава ће свакако наћи начин да им помогне да то и добију, закључује се у саопштењу РФЗО.
Грујичић: Деца из школе „Владислав Рибникар“ морају да наставе са животом

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РФЗО прати стање рањених из школе Браће Рибникар и Младеновца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.