Таварес најбољи дефанзивац Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 14:02

Таварес најбољи дефанзивац Евролиге

Кошаркаш Реала Мадрида Валтер Таварес изабран је за најбољег дефанзивца Евролиге за сезону 2022/23. Фото: Танјуг/Дарко Војиновић Таварес је трец́и пут у каријери добио ово признаје, пошто је и 2019. и 2021. године био најбољи дефанзивац елитног такмичења.
Таварес је са Реал Мадридом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << успео да се пласирана на фајнал-фор Евролиге, након преокрета у серији против београдског Партизана.
Центар „крлајевског клуба“ ове сезоне у Евролиги просечно је бележио 10,9 поена, 6, 6 скокова, 1,5 асистенција и 2,2 блокаде.
 
2022-23 EuroLeague Best Defender
𝗪𝗔𝗟𝗧𝗘𝗥 𝗧𝗔𝗩𝗔𝗥𝗘𝗦 I @RMBaloncesto pic.twitter.com/lL2LopuW68
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 13, 2023

Претходно је Евролига доделила награде за најбољег стрелаца, коју је добио Саша Везенков из Олимпијакоса, док је „Звезда у успону“ кошаркаш Партизана Јам Мадар.
Los Anđeles Lejkersi u finalu Zapada, Majami obezbedio finale Istoka u NBA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Таварес најбољи дефанзивац Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.