Два мушкарца рањена у ноћашњој пуцњави у северном делу Косовске Митровице

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 13:16

Два мушкарца рањена у ноћашњој пуцњави у северном делу Косовске Митровице

У северном делу Косовске Митровице, ноћас је дошло до пуцњаве, у којој је двоје људи повређено, сазнаје Танјуг. Фото: Танјуг
Пуцњава је била у близини Комерцијалне банке, недалеко од центра града.
Ноћас око два часа после поноћи, десила се пуцњава у којој су повређена двојица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мушкараца. Полиција за сада нема информације зашто се инцидент догодио, али мислимо да смо идентификовали нападача, за којим се трага, рекао је за Танјуг заменик командира полицијске управе за Север, Ветон Ељшани.
Како сазнаје Танјуг из Клиничко болничког центра, где су пребачени рањени, они су ван животне опасности.
Још увек је на месту пуцњаве развучена жута трака.

Италија преузела мисију Еулекса, нови шеф мисије Пјетро Барбано

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Два мушкарца рањена у ноћашњој пуцњави у северном делу Косовске Митровице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.