„Јокић је „Алфа“ без да реч изговори“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 12:41

„Јокић је „Алфа“ без да реч изговори“ (ВИДЕО)

Вик Ломбарди, новинар из Колорада који прати Денвер Нагетсе, поделио је на друштвеним мрежама анегдоту у вези са Николом Јокићем. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt York Она се односила на улогу лидера српског центра међу Нагетсима, а конкретно се осврнуо на то како је помогао младом Кристијану >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Брауну током давање изјаве медијима.
„Сигуран сам да сте већ чули све приче о „звезди из нехата“ Николи Јокићу.
 
I’m sure you’ve heard all the stories of Nikola Jokic — the unwitting superstar.
When Aaron Gordon arrived at his very first @nuggets practice, Jokic moved his shooting routine to a side hoop so Gordon could shoot on the main basket.
When people ask Jokic about his multiple… pic.twitter.com/LSu4UnogZY
— Vic Lombardi (@VicLombardi) May 13, 2023

Када је Арон Гордон дошао на први тренинг Нагетса, Јокић се померио на други обруч са стране како би Гордон шутирао на главни кош. Када причају Јокићу о његовим МВП наградама, он преврће очима и мења тему. Када медији пумпају причу о његовој скромној улози на Ол-стар утакмицама, он се шали како је највећи додавач из аута у Ол-стар историји.
Али, у последње време приметио сам и другу Јокићеву страну.
Видео сам тихог, учтивог вођу који не треба да изговори нити једну једину реч како би био ‘Алфа’ у свлачионици Нагетса.
Руки Кристијан Браун извршавао је своје обавезе према медијима одговарајући на питања новинара док је Јокић са стране чекао свој ред. Браун је тог дана био посебно расположен, па је тако говорио и о детаљима у вези одбране Нагетса везане за једног противничког играча. Јокић је, ненаметљиво, али и дипломатски, приметио да разговор креће у смеру где би Браун могао да открије стратегију тренера и урадио оно што би сваки велики вођа учинио – упао испред Брауна и рекао да је његов део медијских дужности готов.
‘Врло добро, брате мој, ово је било последње питање. Довиђења’.
Браун није ни трепнуо, него је послушао Јокића и усред реченице прекинуо своје излагање. Јокић је захвалио саиграчу, потапшао га по рамену и заједно са њим се упутио ка свлачионици. Јокић никада не критикује тренера или саиграча, никада не понижава противника, али никада ни не дозвољава саиграчу да открије план игре.
Јокић је краљ без ега и украшће вам срце на кошаркашком терену“, написао је Ломбарди.
Beker: Alkaras piše novu istoriju tenisa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Јокић је „Алфа“ без да реч изговори“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.