Мурињо се захвалио Ђоковићу на српском

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 12:01

Мурињо се захвалио Ђоковићу на српском

Спрски тенисер Новак Ђоковић победом је започео одбрану титуле на Мастерсу у Риму. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregorio Borgia Србин је у другом колу победио Аргентина Томаса Мартина Ечеверија 7:6 (5), 6:2 и тако је заказао окршај против буграског тенисера Григора Димитрова.
Ђоковићев први меч >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Риму гледао је и тренер Роме Жозе Мурињо, који се после меча срео са Ђоковићем и добио аутограм.
Португалац се за тај гест најбољем тенисеру света захвалио и на Инстаграму.
„Хвала ти пуно“, написао је Мурињо на српском језику, уз окачени видео са Ђоковићевог меча.
 
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)


О сусрету са Мурињом огласио се и Ђоковић.
„Срео сам га неколико пута, долазио је да ме гледа док смо играли завршни турнир у Лондону. Он је љубитељ тениса и један од најбољих тренера свих времена. Почаствован сам што долази да гледа моје мечеве. Увек је био диван према мени и мом тиму. Надам се да ћу моћи да му узвратим и да одем да гледам његов тим. Мислим да никада то нисам урадио, можда док је водио Реал. Зову га „Посебни“ и радује ме што је дошао да ме види“, рекао је Ђоковић.
Beker: Alkaras piše novu istoriju tenisa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо се захвалио Ђоковићу на српском се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.