Измене у саобраћају због радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 12:00

Измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама АМСС, на државном путу II А реда у зони кружног тока у Реснику на снази су измене у саобраћају. Фото: Танјуг/Владимир Порчић За саобраћај је отворен крак кружне раскрснице ка тунелу Стражевица, путем девијације које се налази на 250 метара удаљености од кружне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << раскрснице.
Саобраћај на деоници петља Орловача – петља Бубањ Поток у оба смера, одвијаће се преко кружног тока у Реснику.
До 31. маја саобраћај ће бити обустављен на делу државног пута I Б реда број 35 на деоници петља Мерошина-Мерошина за време изградње ауто-пута Е-80, Ниш Мердаре, Фаза 1.
Саобраћај се одвија алтернативним правцима према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.
На ауто-путу Е75, возила из правца Београда се на петљи Ниш југ информишу да је следећа петља – петља Мерошина, затворена за саобраћај, а возила из правца Лесковца исту информацију добијају на прилазу петљи Дољевац;.
Путничка возила, као алтернативу, могу да користе искључење са ауто-пута на петљи Ниш југ, а затим локални пут Ниш – Мерошина преко Мраморског брда, ка Мерошини и даље ка Прокупљу.
Теретна возила преко пет тона укупне дозвољене масе за искључење са ауто-пута морају да користе петљу Дољевац, и даље државни пут IIА216, преко Житорађе ка Прокупљу.
Теретни саобраћај у Прокупљу се преусмерава на Житорађу преко државног пута IIА216 и даље на укључење на ауто-пут Е75 на петљи Дољевац, а путнички саобраћај се води локалним путем преко Мраморског брда за Ниш и затим преко петље Ниш југ усмерава на ауто-пут Е75.
Весић: Гради се око 400 километара ауто-путева

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због радова на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.