Бекер: Алкарас пише нову историју тениса

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 11:31

Бекер: Алкарас пише нову историју тениса

Борис Бекер, троструки шампион Вимблдона, очаран је играма другог рекета света, Карлоса Алкараса. Фото: Танјуг/AP Photo/Joan Monfort Млади Шпанац ће се вратити на трон по завршетку турнира у Риму, а Бекер сматра да је тенисер из Ел Палмара нешто посебно. „Карлос игра тениса сасвим другачије. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Оно што ме највише импресионира је његов моћан стил игре. Када топспином удари форхенд, где падне лоптица ту трава више не расте. Свако ко се усуди да уђе са њим у раземну изгуби. Раније смо то говорили за Рафаела Надала и Новака Ђоковића. Ипак, Алкарас има више снаге, више топспина у ударцима.
Зато он исписује нову тениску историју“, рекао је Бекер у подкасту „Жута лоптица“.
Немачког стручњака задивљује и Алкарасова отпорност, посебно то што је успео да се врати после незгодне повреде због које није играо у Мелбурну.
Los Anđeles Lejkersi u finalu Zapada, Majami obezbedio finale Istoka u NBA ligi

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бекер: Алкарас пише нову историју тениса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.