Лос Анђелес Лејкерси у финалу Запада, Мајами обезбедио финале Истока у НБА лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 11:16

Лос Анђелес Лејкерси у финалу Запада, Мајами обезбедио финале Истока у НБА лиги

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса пласирали су се у финале Западне конференције НБА лиге, пошто су ноћас победили екипу Голден Стејта 122:101 у шестој утакмици полуфиналне серије. Фото: Танјуг/АР/Mark J. Terrill
Најбољи у победничкој екипи били су Леброн Џејмс са 30 поена, девет скокова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и девет асистенција, док је Остин Ривс додао 23 поена, пет скокова и шест асистенција.
У пораженој екипи се истакао Стеф Кари са 32 поена, шест скокова и пет асистенција.
Тим из Лос Анђелеса ће у финалу снаге одмерити са екипом Денвера, у серији чија прва утакмица је на програму у уторак.
Кошаркаши Мајамија пласирали су се у финале Источне конференције НБА лиге, пошто су савладали екипу Њујорк Никса са 96:92 и тако дошли до четврте победе у полуфиналној серији.
Џими Батлер је предводио свој тим са 24 поена, осам скокова и четири асистенција, док се у екипи из Њујорка Џејлен Брансон са 41 поеном, четири скока и три асистенције.
Мајами ће у финалу играти са бољим из дуела Филаделфије и Бостона.

Јокић у Денвера уз рекорд каријере добио и техничку због инцидента, лактом одгурнуо навијача (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лос Анђелес Лејкерси у финалу Запада, Мајами обезбедио финале Истока у НБА лиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.