Ватерполисти Радничког данас гостују у Хановеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 10:30

Ватерполисти Радничког данас гостују у Хановеру

Ватерполисти Радничког из Крагујевца вечерас од 19 часова гостују екипи Хановера у претпоследњем колу Лиге шампиона. Фото: Танјуг/AP/Tibor Illyes/MTI
Раднички је поразом у прошлом колу и теоретски остао без шанси за фајнал-ејт, док је немачки тим на дну табеле са само три бода. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<

Првотимац Радничког Никола Лукић је изјавио да младим играчима мечеви Лиге шампиона много значе.
„Идемо на победу иако смо ослабљени неиграњем Луке Пљеванчића и Јосипа Врлића који се опорављају од прелома. Изгубили смо све шансе за пласман на фајнал-ејт, али нам утакмице у Лиги шампиона доста значе, поготово млађим играчима. Покушаћемо до краја да освојимо и што више бодова, што је јако битно и за углед клуба“, истакао је Лукић.
Немачки тим је у претходне четири године био редовни учесник завршног турнира Лиге шампиона, али ове године игра променљиво.
„Хановер у својим редовима има неколико одличних странаца, врло искусних играча са ових простора, уз додатак немачких репрезентативаца. Задавали су доста мука многим фаворизованим тимовима и сигурно је да нам неће бити нимало лако на овом гостовању. Покушаћемо притом да се кроз окршај са њима што боље припремимо за предстојећу утакмицу са Партизаном, која нам је од круцијалне важности“, закључио је Лукић.
Знамо да је Гимназија „Јован Јовановић Змај“ прва основана, а која средња школа је друга најстарија у Новом Саду?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Радничког данас гостују у Хановеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.