Време данас променљиво облачно и мало топлије

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 09:46

Време данас променљиво облачно и мало топлије

У Србији ће данас време бити променљиво облачно и мало топлије са сунчаним интервалима, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо Ујутро у Неготинској Крајини, пре подне на југозападу и југу Србије очекује се време местимично са кишом, а после подне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и у осталим крајевима местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.
Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак, југоисточни, а на југу Баната и у доњем Подунављу и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 7 до 11, највиша од 17 до 21 степени.
У Београду ће у суботу бити променљиво облачно, мало топлије и ветровито, пре подне са сунчаним интервалима, после подне киша или локални пљусак.
Ветар умерен, повремено и јак, југоисточни, са температурама од 10 до 20 степени.
У наредних недељу дана очекује се умерено до потпуно облачно са честом кишом, пљусковима и грмљавином, а у недељу и почетком наредне недеље и са условима за локално обилне падавине, док ће у кошавском подручју дувати умерен и јак југоисточни ветар, повремено са ударима олујне јачине, нарочито на југу Баната и у доњем Подунављу, који ће у уторак бити у слабљењу и скретању на западни правац.

Вучић о предстојећем скупу странака на власти

Преузмите андроид апликацију.

Чланак Време данас променљиво облачно и мало топлије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.