Весели због повреде леђа под знаком питања за Фајнал фор Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 07:46

Весели због повреде леђа под знаком питања за Фајнал фор Евролиге

Кошаркаш Барселоне Јан Весели је због повреде леђа напустио меч каталонског клуба против Обрадоира у АЦБ лиги и под знаком питања је за учешће на Фајнал фору који почиње следећег петка у Каунасу. Фото: WikimediaCommons/Sakhalinio Весели је на терену провео само три минута и 21 секунду, после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чега је напустио паркет и није се више враћао, а клуб је издао саопштење у ком је потврдио да је Чех доживео повреду леђа. За сад нема званичне информације о потенцијалној паузи, али је питање да ли ће бити спреман до петка и меча против Реал на Фајнал фору.
Барселона је иначе лако победила Обрадоиро (94:77) пред пут за Каунас, а најбољи стрелци у редовима „блаугране“ су били Никола Миротић са 27, Алекс Абринес са 12 и Никола Калинић са 11 поена. Касијус Робертсон је дао 19 поена за клуб из Сантијаго де Компостеле, Марек Блажевич је додао 15, а 13 је дао некадашњи плејмејкер Партизана Лео Вестерман.
Kanarinci sve dalje od baraža: Novi Sad poražen od Grafičara na gostovanju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весели због повреде леђа под знаком питања за Фајнал фор Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.