Рецепт дана: Тесто за пицу од два састојка

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 05:01

Рецепт дана: Тесто за пицу од два састојка

Ово тесто за пицу морате пробати. Једини састојци који су вам потребни су овсена каша и слатки кромпир. Фото: Pixabay/Mimsoft Састојци: овсена каша кромпир Поступак припреме је толико једноставан да захтева само неколико корака.
Прво скувајте слатки кромпир, пробушите неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рупа на кожи виљушком и ставите их на тањир. У микроталасној пећи један по пет минута.
Знаћете да је готово када будете могли да га избодете до краја виљушком. Ако не желите да користите микроталасну, можете користити и пећницу.
Кромпир умотајте у фолију и пеците 30 до 40 минута на 270 степени. Пустите да се кромпир мало охлади, а затим огулите кожу и измерите две шоље пире кромпира.
Додајте ово у посуду заједно са овсеним брашном и зачинима по жељи. Добро промешајте док се не формира лопта.
Поделити тесто на две лоптице и ставити их на плех. Поквасите руке и обликујте лоптице у коре за пицу, дебљине око пола центиметара. Влажење руку ће олакшати руковање њима.
Пеците тесто 15 минута на 270 степени, па извадите из рерне, додајте преливе и пеците још 15 минута.
Припремљену пицу можете држати у фрижидеру до три дана.
Пријатно!
Ovo će se dogoditi ako počnete da jedete avokado svaki dan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Тесто за пицу од два састојка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.