Ђоковићев поход на седму титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 19:06

Ђоковићев поход на седму титулу

Наш ас вечерас у другом колу игра први меч на турниру против Аргентинца Ечеверија (не пре 19 часова). – Кецмановић против Фоњинија, Ђере на Ван де Зандшлупа, крај за Лајовића. Фото: Танјуг/AP/Gregorio Borgia Припреме су завршене, тренинзи одрађени, форма темпирана, а циљ одавно утврђен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – све је спремно да Новак Ђоковић почне одбрану трона на мастерсу у Риму.
Последње загревање пре данашњег меча против Аргентинца Томаса Ечеверија, власник 22 грен слема одрадио је са Григором Димитровим.
Новак има одличан однос са Бугарином на терену и ван њега.
Независно да ли вежбају на бетону, трави или црвеној прашини, Новак и Григор се много добро слажу и разумеју. Обојица су увек максимално задовољни после тренинга. Tако је било и у Италији после сат и по времена тренинга.
Иако су на терену љути ривали, увек имају поштовање један према другом. То је доказао Новак, ове године, пре њиховог окршаја на Аустралијском опену, кад је истакао да су он и Димитров балканска браћа.
Не треба заборавити да Ђоковић и популарни Гриша могу поново да одмере снаге у трећем колу италијанског турнира. За почетак наш репрезентативац мора да савлада расположеног Аргентинца. Dок Димитров треба да буде бољи од искусног Швајцарца Стена Вавринке.
Одличан знак за Ђоковића је то што и на трећем тренингу по реду није имао стезник око десног лакта. Први пут по доласку у Рим, Новак је „оштрио“ дроп шотове и слајсове.
Док су Новак и Григор демонстрирали чаролије, навијачи су нестрпљиво чекали поред терена. Били су спремни да направе селфи или украду аутограм најбољем тенисеру света чим заврши тренинг и изађе.
Нема дилеме да ће наш ас дати све од себе да заигра тенис живота на Форо Италику. Између осталог, то је потврдио италијанским медијима после фудбалске утакмице Милан – Интер. Самоуверено је истакао да је мотивисан и да гарантује велику борбу.
Đere se plasirao u treće kolo Mastersa u Rimu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковићев поход на седму титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.