Челници Евролиге одредили осам судија за Фајнал фор у Каунасу, нема Срба

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 17:22

Челници Евролиге одредили осам судија за Фајнал фор у Каунасу, нема Срба

Евролига је саопштила имена осам арбитара који ће судити утакмице следећег викенда у Каунасу, на Фајнал фору елитног европског кошаркашког такмичења. Фото: Градске инфо

Међу осам арбитара одређених за Каунас нема ниједног Србина, а дебитант на завршници Евролиге биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << само Турчин Емин Могулкоћ, који је судио у две утакмице Реала и Партизана у четвртфиналној серији.

Осим њега, у Каунасу ће бити и Мехди Дифала, Томислав Хордов, Олегс Латишевс, Ане Пантер, Саша Пукл, Борис Рижик и Гитис Вилус. Најискуснијима са списка, Рижику и Латишевсу, ово је чак 11. Фајнал фор на ком ће делити правду.

Фајнал фор почиње у 19. маја, утакмицама полуфинала Олимпијакос – Монако и Барселона – Реал, док су мечеви за треће место и финале на програму у недељу.

https://gradskeinfo.rs/fudbaleri-vojvodine-sutra-protiv-sampiona-duel-sa-zvezdom-uvertira-za-polufinale-kupa-srbije-12-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници Евролиге одредили осам судија за Фајнал фор у Каунасу, нема Срба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.