Додик: Измене Кривичног законика нису усмерене против новинара

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 17:05

Додик: Измене Кривичног законика нису усмерене против новинара

 Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да ће измене и допуне Кривичног законика, односно део који се односи на клевету, бити усвојене у Народној скупштини Републике Српске и нису усмерене против новинара и медија. Фото: Танјуг/Зоран Жестић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<

Додик је истакао да је то спекулација која је наметнута у јавности и позвао новинаре и заинтересовану јавност да учествују у јавној расправи о овом документу.

„Новинарски позив је тежак и частан и на неки начин овај закон ће заштитити праве новинаре од оних који спекулишу“, казао је Додик, пренела је РТРС.

https://gradskeinfo.rs/vucic-prikupljen-9-401-komad-naoruzanja-12-05-2023/

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Измене Кривичног законика нису усмерене против новинара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.