Епл отвара прву онлајн продавницу у Вијетнаму

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 10:16

Епл отвара прву онлајн продавницу у Вијетнаму

Компанија Епл саопштила је данас да ће 18. маја отворити прву онлајн продавницу у Вијетнаму. Фото: ТанјугAP/Kathy Willens Отварање онлајн продавнице у некој земљи често претходи отварању малопродајних објеката, али фирма није прецизирала када ће се то десити, преноси Ројтерс.
„Поносни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо на то што ширимо свој бизнис на Вијетнам“, рекла је виша потпредседница за малопродају Епла, Дирдри О’Брајан.
Епл већ продаје своје производе у Вијетнаму, земљи са 100 милиона становника, преко лиценцираних продаваца.
Ово отварање долази само неколико недеља након што је је калифорнијска компанија Купертино отворила прве Епл продавнице у Индији, конкретно у Њу Делхију и Мумбаију.
Епл је отворио онлајн продавницу у Индији 2020. године.
ШеФ Епла Тим Кук верује да ће тржишта у развоју нуде више могућности за раст-популација је млађа, а у овим земљама има релативно мало Еплових телефона Ајфон, наводи британска агенција.
SAD: Mask pronašao odgovarajućeg kandidata za izvršnog direktora Tvitera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Епл отвара прву онлајн продавницу у Вијетнаму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.