Јокић уписао нови трипл-дабл и одвео Денвер у финале Западне конференције

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 10:01

Јокић уписао нови трипл-дабл и одвео Денвер у финале Западне конференције

Кошаркаши Денвера пласирали су се у финале плеј-офа Западне конференције НБА лиге, пошто су у шестом мечу у гостима победили екипу Финикса са 125:100. Фото: Танјуг/АР/David Zalubowski Српски репрезентативац Никола Јокић је са 32 поена, 10 скокова и 12 асистенција водио свој тим до четврте победе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у серији, док је Џамал Мареј додао 26 поена, четири скока и четири асистенције.
У пораженој екипи се истакао Камерун Пејн са 31 поеном, шест асистенција и два скока.
У финалу Западне конференције Денвер ће играти са бољим из полуфинале серије Голден Стејта и Лејкерса, у којој тим из Лос Анђелеса води са 3-2 у победама.
Кошаркаши Бостона победили су на гостовању екипу Филаделфије 95:86 и тако изједначили број победа у серији на 3-3.
Тим из Масачусетса је до победе водио Маркус Смарт са 22 поена, седам скокова и седам асистенција, док је Џејсон Тејтум додао 19 поена, девет скокова и шест асистенција.
У екипи Филаделфије се истакао актуелни МВП лиге Џоел Ембид са 26 поена и 10 скокова.
Tavares najkorisniji igrač Evrolige u aprilu i maju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић уписао нови трипл-дабл и одвео Денвер у финале Западне конференције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.