САД: Маск пронашао одговарајућег кандидата за извршног директора Твитера

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 07:08

САД: Маск пронашао одговарајућег кандидата за извршног директора Твитера

Власник Твитера Илон Маск изјавио је да је пронашао правог кандидата за позицију извршног директора ове друштвене мреже, али није обелоданио о коме је реч. Фото: Танјуг/AP/Jae C. Hong „Узбуђен сам што могу да објавим да имамо нову извршну директорку Твитера. Она почиње да ради за око >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шест недеља“, објавио је Маск на Твитеру.
Маск је потврдио да ће преузети послове „извршног председника и техничког директора за надзор производа, софтвера и система“, пренео је Ројтерс.
Овај потез ће вероватно ублажити нервозу инвеститора компаније Тесла који су све више забринути због времена које Маск посвећује Твитеру.
Илон Маск је, који је и власник компаније „Спејс Икс“ која се бави свемирским пројектима, крајем прошле године је обзнанио да трага за кандидатом за позицију извршног директора Твитера.
„Даћу оставку на место извршног директора чим нађем некога ко је довољно глуп да прихвати тај посао“, изјавио је тада Маск.
NLB grupa finansira rekonstrukciju Sava Centra sa 55 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Маск пронашао одговарајућег кандидата за извршног директора Твитера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.