Таварес најкориснији играч Евролиге у априлу и мају

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 14:43

Таварес најкориснији играч Евролиге у априлу и мају

Центар Реала Валтер Таварес проглашен је за најкориснијег играча Евролиге у априлу и мају, саопштили су организатори најквалитетнијег кошаркашког такмичења у Европи. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Таварес је прва два меча са Партизаном у Мадриду пропустио због повреде, након чега >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у наредне три утакмице у просеку бележио 17,7 поена, 8,3 скока, две блокаде и 1,3 украдену лопту.
„На крају једног од најбољих месеца у историји плеј-оф серија Евролиге, једна од највећих звезда, буквално и фигуративно, иде на фајнал-фор као МВП за април и мај. Валтер Таварес је показао све што уме у протеклих пет утакмица између Партизана и Реала“, саопштила је Евролига.
Ово је трећи пут да је искусни центар проглашен за најбољег кошаркаша у месецу након октобра 2018. и новембра 2021. године.
Slukas najkorisniji igrač petih utakmica četvrtfinala Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Таварес најкориснији играч Евролиге у априлу и мају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.