Остварен напредак током преговора о споразуму о житу

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 14:38

Остварен напредак током преговора о споразуму о житу

Турско Министарство одбране саопштило је данас да је остварен напредак током преговора о црноморском споразуму о житу у којима су учествовали представници Турске, Русије, Украјине и Уједињених нација. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky Како се наводи, стране су се сложиле да наставе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са техничким састанцима о споразуму, који истиче 18. маја, преноси Ројтерс.
„У оквиру билатералних и мултилатералних састанака који су одржани у Истанбулу уз учешће Украјине, Руске Федерације и Уједињених нација, договорено је да се настави рад на експертском нивоу који ће бити организован у Турској“, додаје турско министарство одбране.
Како се наводи, састанци ће бити организовани у четворосмерном формату како би се обезбедио ефиикасан наставак спровођења споразума о житу, преноси ТАСС.
V. Britanija potvrdila da je Ukrajini poslala rakete dugog dometa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Остварен напредак током преговора о споразуму о житу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.