Вучић: Србија посвећена сарадњи са ЕУ уз поштовање међународног права

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 14:02

Вучић: Србија посвећена сарадњи са ЕУ уз поштовање међународног права

Председник Србије Александар Вучић примио је данас изасланика Европске уније за санкције Дејвида О’Саливена коме је поручио да иако Србија није увела санкције Руској Федерацији, као кредибилан партнер, неће оставити простора да буде коришћена за незаконите радње, које би >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трећим земљама омогућиле избегавање режима рестриктивних мера ЕУ. Фото: Танјуг/Владимир Спочић Вучић је истакао и да је Србија посвећена сарадњи са ЕУ у области спољне, безбедносне и одбрамбене политике, уз пуно поштовање међународног права и обавеза које проистичу из ССП и Преговарачког оквира, наводи се у саопштењу Службе за сарадњу са медијима председника Републике.
Vučić: Otvoren razgovor sa O’Salivenom, Srbija se rukovodi svojim interesima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Србија посвећена сарадњи са ЕУ уз поштовање међународног права се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.