Вучић: Отворен разговор са О’Саливеном, Србија се руководи својим интересима

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 13:40

Вучић: Отворен разговор са О’Саливеном, Србија се руководи својим интересима

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је током састанка са специјалним изаслаником Европске уније за примену санкција Дејвидом О’Саливеном поновио да је Србија посвећена сарадњи са ЕУ у области сполјне, безбедносне и одбрамбене политике, али да се приликом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << разматрања сваке одлуке о евентуалном увођењу мера према било којој држави руководи искључиво међународним правом и заштитом својих интереса. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Вучић је на Инстаграм налогу  навео да је имао отворен разговор са специјалним изаслаником О’Саливеним.
„Поновио сам да је Србија посвећена сарадњи са ЕУ у области сполјне, безбедносне и одбрамбене политике, уз поштовање обавеза које проистичу из ССП и Преговарачког оквира, али и да се приликом разматрања сваке одлуке о евентуалном увођењу мера према било којој држави, руководи искључиво међународним правом и заштитом својих националних, државних, политичких и економских интереса“, навео је Вучић.
Lajčak o situaciji na severu: Možemo da imamo normalizaciju ili konfrontaciju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Отворен разговор са О’Саливеном, Србија се руководи својим интересима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.