Неколико возила у пламену након експлозије у центру Милана

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 13:25

Неколико возила у пламену након експлозије у центру Милана

Велики пожар избио је јутрос у центру Милана, у области Порта Романа, а неколико возила је у пламену након експлозије, јавио је новински канал СкyТГ24 известио је у четвртак. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno Локална полиција је саопштила да се комби запалио, а тренутно нема више детаља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о инциденту.
Скy ТГ24 је емитовао снимак са миланског Порта Романа на којем се виде високи облаци црног дима, као и ватрогасци и велики број полицајаца на лицу места. Једна школа је евакуисана.
Порекло пожара још увек није познато, а велики црни облак видљив је у разним деловима града. Очевици су навели да је пожар изазвао експлозију више аутомобила на средини коловоза, а за сада није познато да ли има повређених. Према првим сликама снимљеним мобилним телефонима, неколико аутомобила се запалило у улици Пјерломбарди.
Zelenski: Za kontraofanzivu treba vremena,Vagner o kontranapadu Kijeva u Bahmutu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Неколико возила у пламену након експлозије у центру Милана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.