Слукас најкориснији играч петих утакмица четвртфинала Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 12:33

Слукас најкориснији играч петих утакмица четвртфинала Евролиге

Грчки кошаркаш Костас Слукас проглашен је за најкориснијег играча (МВП) петих утакмица четвртфинала плеј-офа Евролиге. Фото: fiba.basketball Слукас је у петој утакмици четвртфинала Еволиге измеђи Олимпијакоса и Фенербахчеа водио грчки тим до победе са 22 поена и шест асистенција, док >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << му је индекс корисности био 27. Грчки плејмејкер је забележио и 1500. асистенцију у каријери на овом мечу.
Иза Слукаса су остали Серхио Родригес из Реал Мадрида и Кевин Пантер из Партизана који су имали индекс 26, те Џанан Муса и Џордан Лојд који имали су индекс 24.
Zvezdan Mitrović novi trener Galatasaraja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Слукас најкориснији играч петих утакмица четвртфинала Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.