Инзаги: Свесни смо да нас очекује још један напор да остваримо сан

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 10:56

Инзаги: Свесни смо да нас очекује још један напор да остваримо сан

Тренер фудбалског клуба Интер Симоне Инзаги изјавио је након утакмице са Миланом да је пред његовим тимом још много напора да би се пласирали у финале Лиге шампиона. Фото: Танјуг/AP Photo/Alessandra Tarantino Фудбалери Интера победили су вечерас екипу Милана резултатом 2:0 (2:0) у првом мечу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полуфинала Лиге шампиона.
„Веома сам задовољан, били смо изванредни у првих 45 минута, заиста смо могли да постигнемо више од два гола. Ипак, свесни смо да је ово само први меч. Имаћемо у реваншу наше навијаче иза себе и свесни смо да нас очекује још један напор да остваримо сан. Момци су покривали сваки део терена, помагали су једни другима, тако ће и у реваншу“, истакао је Инзаги.
Fudbaleri Intera pobedili Milan 2:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инзаги: Свесни смо да нас очекује још један напор да остваримо сан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.