Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 08:51

Ловачки савез Србије реаговао на лажне наводе у медијима: Младић из Новог Сада је усмртио девојку ИЛЕГАЛНИМ ОРУЖЈЕМ, није био члан Савеза

Ловачки савез Србије огласио се саопштењем да В. Р., убица из Новог Сада који је јуче усмртио девојку, није био њихов члан. Савез је реаговао подовом објава појединих портала да је младић који је починио злочин био ловац, иако није био члан ове организације. Фото: Pixabay/klimkin Саопштење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преносимо у целости.
– Након немилог догађаја који се десио у Новом Саду и низа полуинформација које круже медијима, морамо да иступимо у јавност. Младић који је усмртио девојку начинио је то илегалним оружјем које није ловачко. Младићу је одузето све оружје након изрицања забране приласка, није био легални власник оружја, па ни власник ловачког оружја. Починилац је избачен из ловачког удружења, самим тим, није ни испуњавао услове за учешће у лову. Истицање у медијима да је био ловац има малициозну намеру и тенденцију да наруши репутацију ловаца Србије. Нонсенс истицања ове чињенице једнак је истицању чињенице да је неко возач, фудбалер аматер, филателиста, итд. Још једном напомињемо да се овај злочин, као ни претходни злочини, нису оиграли уз учешће ловачког оружја – саопштио је Ловачки савез Србије.
Tri meseca nakon zemljotresa u Turskoj: U Novom Sadu otvorena međunarodne konferencija “Saveznici tokom katastrofa: Tursko-Srpsko iskustvo”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ловачки савез Србије реаговао на лажне наводе у медијима: Младић из Новог Сада је усмртио девојку ИЛЕГАЛНИМ ОРУЖЈЕМ, није био члан Савеза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.