Обрадовић: Поносан сам на свој тим, играли смо сјајну кошарку

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 08:12

Обрадовић: Поносан сам на свој тим, играли смо сјајну кошарку

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је синоћ да је поносан на свој тим иако „црно-бели“ нису успели да се пласирају на завршни турнир Евролиге. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Партизан је поражен у Мадриду од екипе Реала 98:94 у петом мечу четвртфинала плеј-офа Евролиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Реал је изборио пласман на Ф4 серијом 3:2 у победама.
„Овај тим има карактер и увек га показује. Поносан сам на свој тим, играли смо сјајну кошарку. Изгубили смо контролу утакмице и то је разлог. Последњи шут Кевина Пантера био је добар, као и претходни Зека Ледеја. Али, то је кошарка“, рекао је Обрадовић после меча за Евролига ТВ.
Реал ће у полуфиналу Ф4 Евролиге играти против Барселоне, док ће се у другом полуфиналу састати Монако и Олимпијакос. Ф4 је на програму од 19. до 21. маја у Каунасу.
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u nedelju počinju polufinale plej-ofa ABA

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Поносан сам на свој тим, играли смо сјајну кошарку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.