Мурињо демантовао да на крају сезоне преузима Пари Сен Жермен

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 19:13

Мурињо демантовао да на крају сезоне преузима Пари Сен Жермен

Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо (60) демантовао је да ће на крају сезоне да преузме Пари Сен Жермен, преноси Скај спорт Италија. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregorio Borgia „Ако су звали, нису ме пронашли“, рекао је Мурињо.
Француски медији тврде да ће актуелни тренер ПСЖ-а Кристоф Галтије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на крају сезоне да добије отказ пошто није остварио очекиване резултате са клубом из Париза. Француски медији наводе да је руководство ПСЖ-а контактирало Муриња.
„Никада нисам с њима разговарао“, поручио је Португалац.
Рому у четвртак очекује први меч полуфинала Лиге Европа против Бајер Леверкузена. Немачки клуб тренира Ћаби Алонсо.
„Нисам га дуго видео. Увек смо имали фантастичан однос, више него између тренера и играча“, рекао је Мурињо.
Први меч између Роме и Бајера биће одигран сутра у Риму, а реванш је 18. маја у Леверкузену.
Murinjo: Dibala i Vajnaldum neizvesni za meč sa Leverkuzenom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо демантовао да на крају сезоне преузима Пари Сен Жермен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.