Кошаркаши Воше сутра гостују у Чачку екипи Борца

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 17:48

Кошаркаши Воше сутра гостују у Чачку екипи Борца

Кошаркаши Војводине одиграће сутра своју трећу утакмицу у оквиру овосезонске Супер лиге Србије и у 18 часова одмериће снаге са екипом Борца из Чачка. Фото: Војводина уживо/Ђорђе Радивојевић Након пораза од Меге у Спенсу претходне недеље Новосађани желе да се врате на победнички >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << низ, како би задржали наду о евентуалном пласману у полуфинале.
Са друге стране екипи Борца ће ово бити први меч у Супер лиги ове сезоне, будући да су недавно окончали серију плеј-аута АБА лиге са словеначким Хелиосом и обезбедили место у регионалном такмичењу и следеће сезоне.
Подсећања ради у групи Б се такмичи још Металац из Ваљева, који тренутно има скор 0-1, Мега је на 1-0, док је Војводина на 1-1.
Odbojkaši Vojvodine imaju novog trenera – Marko Narančić menja Boškana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Воше сутра гостују у Чачку екипи Борца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.