Мурињо: Дибала и Вајналдум неизвесни за меч са Леверкузеном

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 17:45

Мурињо: Дибала и Вајналдум неизвесни за меч са Леверкузеном

Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо изјавио је да су Пауло Дибала и Жоржињо Вајналдум одрадили данашњи тренинг, али је додао да су њих двојица неизвесни за први меч полуфинала Лиге Европе против Бајера из Леверкузена, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton „Нећемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да предамо меч Бајеру. На терену ћемо да оставимо све што имамо. Бундеслига има 18 клубова, а то у овом тренутку нешто мења. Ми смо недавно играли коло у Серији А током недеље, али због тога нисмо могли потом да померимо меч из наредног кола за петак. Један дан припрема прави разлику“, рекао је Мурињо на конференцији за медије у Риму.
Он је изјавио да одсуство Калума Хадсон-Одоија и Патрика Шика неће да буде проблем за екипу из Леверкузена.
„Нама је проблем свака повреда због које играч изостане са терена. Дибала и Вијналдум су одрадили тренинг, али је питање да ли ће моћи да играју пошто су се тек опоравили од повреда. Немамо 25 играча истог квалитета. Неки наши играчи нису на списку за УЕФА такмичења због прописа финансијског фер-плеја. Не оптужујем никога“, рекао је Мурињо.
Утакмица између Роме и Бајера биће одиграна сутра од 21 сат у Риму. Реванш дуел је на програму 18. маја у Леверкузену.
Gol De Brujnea izazvao veliku polemiku, VAR u centru pažnje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо: Дибала и Вајналдум неизвесни за меч са Леверкузеном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.