Цвијановић напустила седницу СБУН док је Шмит подносио Извештај о стању у БиХ

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 17:41

Цвијановић напустила седницу СБУН док је Шмит подносио Извештај о стању у БиХ

У Њујорку је у току седница Савета безбедности УН-а о ситуацији у БиХ, на којој је српски члан и председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић која је напустила заседање док је извештај подносио високи представник у БиХ Кристијан Шмит, који у Републици Српској није признат. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Милош Миливојевић „Напустила сам, јер (Шмит) није верификован у Савету безбедности УН, јер наставља са прављењм експеримента од БиХ, стављајући се изнад демократски изабраних институција, за шта му Дејтонски споразум није дао мандат. И неки дан је изјавио: ‘Ја сам тај који одлучује’, а ја му поручујем ми смо ти који одлучујемо јер нас је народ изабрао“, написала је Цвијановић на Инстаграму.
Влада Републике Српске је генералном секретару СБУН проследила свој, 29. по реду Извештај о ситуацији у БиХ.
Stav Španije o nepriznavanju tzv. Kosova ostaje nepromenjen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Цвијановић напустила седницу СБУН док је Шмит подносио Извештај о стању у БиХ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.