Кошаркаши Црвене звезде и Будућности у недељу почињу полуфинале плеј-офа АБА

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 17:30

Кошаркаши Црвене звезде и Будућности у недељу почињу полуфинале плеј-офа АБА

Први меч полуфинала плеј-офа АБА лиге између Црвене звезде и Будућности биће одигран у недељу од 19.30 часова, саопштено је данас на званичном сајту регионалног кошаркашког такмичења. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић Полуфинална серија се игра на две победе. Други меч биће одигран >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 23. маја у Подгорици. Евентуална мајсторица биће одиграна у Београду, а термин ће бити накнадно одређен.
Црвена звезда је саопштила да је данас пустила у продају улазнице за први меч против Будућности на свим продајним местима Тикетлајна по стандардним ценама које важе целе сезоне за регионално такмичење.
Црвена звезда је навела да ће се карте на дан утакмице продавати од 14 часова на благајнама хале Александар Николић па до почетка меча.
У другом полуфиналу плеј-офа АБА лиге састаће се бољи из дуела Цедевита Олимпија – ФМП и Партизан – Студентски центар.
Buskets na kraju sezone odlazi iz Barselone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Црвене звезде и Будућности у недељу почињу полуфинале плеј-офа АБА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.