Гол Де Брујнеа изазвао велику полемику, ВАР у центру пажње

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 14:47

Гол Де Брујнеа изазвао велику полемику, ВАР у центру пажње

Гол Кевина Де Брујнеа којим је Манчестер Сити стигао до 1:1 против Реала у Мадриду у првом мечу полуфинала Лиге шампиона изазвао је велику буру у јавности, а поготово код навијача шпанског великана, јер многи сматрају да није био регуларан. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Белгијанац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је постигао прелеп гол у 67. минуту за коначних 1:1 у Мадриду, али је на почетку те акције лопта изашла ван игре и прешла целим обимом аут-линију. Навијачи Реала су љути на ВАР собу и судију Артура Соареша Дијаша и тврде да је њихов клуб оштећен.
Присталице Мадриђана су добиле подршку од легендарног менаџера Арсенала, Арсена Венгера, који је сад један од директора у светској кући фудбала задужен за развој игре. Француз тврди да је ВАР морао да реагује и поништи гол Де Брујнеа. Са њим се не слаже шпански судијски експерт Павел Фернандез који је за „Марку“ анализирао спорну ситуацију. Фернандез тврди да ВАР није могао да буде укључен јер се радило о промени поседа.
„ВАР то не може да провери јер је напад Енглеза почео касније, пошто је Реал преузео посед, а затим Камавинга изгубио лопту“, закључио је Фернандез.
UEFA kaznila Srbiju utakmicom bez publike zbog incidenata u Podgorici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гол Де Брујнеа изазвао велику полемику, ВАР у центру пажње се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.