Бускетс на крају сезоне одлази из Барселоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 13:25

Бускетс на крају сезоне одлази из Барселоне

Шпански фудбалер Серхио Бускетс објавио је да ће после 18 година напустити Барселону на крају сезоне. Фото: Танјуг/AP Photo/Joan Monfort Бускетс је у клубу из Каталоније од своје 17. године, а са Барселоном је до сада освојио осам титула првака Шпаније, три трофеја у Лиги шампиона и седам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Купу краља.
„Било је ово незаборавно путовање. Одмалена сам долазио на утакмице или гледао на ТВ-у, одувек сам сањао да играм са овом мајицом на овом стадиону. Реалност је превазишла све моје снове. Не бих вам веровао да сте ми када сам стигао као омладинац рекли да ћу играти 15 сезона за најбољи клуб на свету, клуб мог живота. Био сам, јесам и увек ћу бити навијач и члан Барселоне“, изјавио је Бускетс, а преноси Скајспорт.
Ančeloti: Imali smo dobru kontrolu u igri

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бускетс на крају сезоне одлази из Барселоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.