Кан: Милер неће напустити Бајерн

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 13:12

Кан: Милер неће напустити Бајерн

Изврши директор Бајерна Оливер Кан демантовао је гласине да ће Томас Милер напустити клуб из Минхена пошто је пао у други план од доласка Томаса Тухела на место тренера. Фото: Танјуг/АР/Martin Meissner „То се неће десити“, поручио је Кан за немачки Билд. „Чак и да Милер пожели да оде, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ја бих га одвратио“.
Милер (33) има богате понуде из неколико европксих клубова, али и из САД и Саудијске Арабије, али Кан је уверен да ће фудбалер који је целу каријеру провео у Бајерну остати у клубу и следеће сезоне.
„Томас је у форми, никад није повређен и има невероватан карактер, он је изузетно важан за целу структуру Бајерна. Сигуран сам да ће одиграти још много утакмица за нас“, закључио је Кан.
Gvardiola: Za nas je sledeće srede u Mančesteru finale

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кан: Милер неће напустити Бајерн се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.