Вучић захвалио Аустрији на подршци Србији на путу ка чланству у ЕУ

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 12:36

Вучић захвалио Аустрији на подршци Србији на путу ка чланству у ЕУ

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Парламента Аустрије Волфгангом Соботком којем је захвалио на подршци коју Аустрија даје Србији на путу ка чланству у ЕУ. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Такође смо разговарали о јачању билатералних односа и економске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сарадње, која укључује већи прилив аустријских инвестиција“, навео је председник Вучић на Инстаграму.
Председник Србије је по питању дијалога са Приштином, још једном нагласио да „даљи процес нормализације зависи од формирања Заједнице српских општина“.
Vesić sa Bartonom: Obostran interes za unapređenje saradnje dve zemlje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић захвалио Аустрији на подршци Србији на путу ка чланству у ЕУ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.