Гвардиола: За нас је следеће среде у Манчестеру финале

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 12:01

Гвардиола: За нас је следеће среде у Манчестеру финале

Менаџер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је на конференцији за медије након утакмице са Реалом да је наредна утакмица против шпанске екипа за његов клуб финале пре финала. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Фудбалери Реала и Манчестер Ситија ремизирали су у Мадриду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1:1 (1:0) у првом мечу полуфинала Лиге шампиона.
„Чврста утакмица. Када смо били бољи они су дали гол. Када су они били бољи ми смо дали гол. Дешава се. Имали смо добре тренутке, а на моменте је било изузетно тешко против њиховог квалитета, који имају на лопти. За нас је следеће среде финале код куће пред нашим навијачима. Толико су захтевни, са искуством и квалитетом. Играју много пасова по левој страни и заиста су добри тамо, али имали смо среће да постигнемо фантастичан гол преко Де Брујнеа. Следи реванш у Манчестер и видец́емо шта можемо да урадимо боље“, изјавио је Гвардиола.
Енглески репрезентативац Џек Грилиш истакао је да је његов тим много научио из утакмица против мадридске екипе прошле сезоне. „Сада је и наш тим другачији, прошло је годину дана. Имамо савршен баланс између искусних и младих играча светске класе. Никада се нисам осећао тако самоуверено, када изађем на терен. То је због играча који су око мене. На „Етихаду“ нас нико неће зауставити. Дошли смо у Мадрид да победимо. Нисмо успели, али смо показали карактер, пошто смо заостајали на оваквом стадиону. На крају крајева, мислим да је нерешен исход фер резултат“, закључио је Грилиш.
Milan večeras dočekuje Inter u polufinalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: За нас је следеће среде у Манчестеру финале се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.