То им је омиљено: Зашто мачке обожавају да спавају код власника

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 11:31

То им је омиљено: Зашто мачке обожавају да спавају код власника

Уколико имате мачку, сигурно вам је познат тренутак када одете на спавање: мачка вам се привија уз груди и преде док не заспи… Фото: Pexels/Pixabay Да ли сте се икада запитали зашто оне то раде?
Безбедност Као ствар инстинкта, животиње желе да се осећају безбедно од било ког напада >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предатора, чак и ако мислите да сте им обезбедили сву удобност у свом дому. У сваком случају, вашој мачки треба безбедно место где зна да може мирно спавати.
Удобност и топлина Мачке воле да спавају на топлим местима, а како ноћу нема сунца, нема бољег места за спавање од тела власника. Осим тога, оне могу да спавају 16 сати дневно и воле удобност и спавање на стомаку.
Заштита Мачке имају посебну енергетску везу; тако да ћете боље разумети ово поређење. Пси су наши заштитници и чувари у физичком свету, али су мачке у енергетском свету. Мачке поседују енергију коју ми не видимо и заштитиће нас од лоше и присилне енергије, чинећи добро.
Начин да се покаже љубав Коначно, мачке су једна од створења која имају много љубави да дају, али понекад је не показују и могу бити мало непријатељски настројене за разлику од других кућних љубимаца. Замислите да проводите цео дан код куће сами, спавајући, а када стигнете, оно што највише желе је да буду на вама и да покажу радост што сте код куће. То је време када мачки треба дати пажњу која јој је потребна, јер, иако су мачке независније од других животиња, потребна им је дневна доза љубави.
10 jasnih znakova da još niste preboleli bivšeg: Možda je vreme da se suočite i nastavite dalje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак То им је омиљено: Зашто мачке обожавају да спавају код власника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.