Вучић: За разлику од опозиције, на скупу ћемо показати план за Србију будућности

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 11:21

Вучић: За разлику од опозиције, на скупу ћемо показати план за Србију будућности

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је опозиција на скупу против насиља читаву борбу свела на политичку – Вучићу одлази, да нису предложили ниједну меру која се тиче борбе против насиља, побољшања безбедности деце и наставника, а да ће за разику од њих на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скупу 26. маја бити представљен план за модерну и пристојну Србију, Србију будућности. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Председник је за ТВ Пинк рекао да опозиција на скупу није показала ни предложила ниједну меру и да су сви захтеви били искључиво политичке природе.
„За 27. мај смо заказали Скупштину СНС на којој се очекују важне одлуке, договорили смо се да пре тога сазовемо скуп, демократски, ….урадили све што они никада не ураде, а када ураде јасно нам ставе до знања да понижавају жртве, за човека који их организује поставе силеџију, насилника, који би људе у шахт, као Гадафија …. онда би мени да откидају главу“, рекао је председник и додао да је све то ок, али ако се не говори да сте против насиља.
Каже да на скупу 26. маја желе да се обрате грађанима – свима који желе да чују план са којим излазе и да не желе никога да вређају. „Грађани не морају да брину о ничијем скидању глава, нећемо малтретирати народ блокирањем Газеле“, поручио је Вучић и навео да једино може да буде велика гужва ако, као што каже опозиција да је било код њих, дође тих 50.000 људи.
Вучић је истакао да неће бити малтретирања људи из хира, да се покаже да је неко политички моћан, а на то што опозиција пита што не направе спонтани скуп, наглашава да не користе ничију трагедију.
„Ми нисмо хијене и лешинари да користимо трагедију. Ми људе не позивамо да бисмо исказали бес, већ хоћемо да изађемо са планом за модерну пристојну Србију, Србију будућности, то желимо тог дана да покажемо“, рекао је Вучић. Додао је да ће се на скупу обратити и људи ван политичких странака и неки који су део странака.
„Морамо да мењамо суштински Србију, да најавимо шта можемо да урадимо, да учинимо… Како ће плате и пензије расти…, Зато смо заказали скуп за 26. мај јер желимо покажемо шта је наш план и програм“, рекао је председник.
Vučić: Oni hoće moju glavu, to su jasno rekli na kraju skupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За разлику од опозиције, на скупу ћемо показати план за Србију будућности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.