Одлаже се комеморација трагично настрадалима у школи „Владислав Рибникар“

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 11:19

Одлаже се комеморација трагично настрадалима у школи „Владислав Рибникар“

Министарство просвете је саопштило да је Основна школа „Владислав Рибникар“, поштујући жељу родитеља, одлучила да се одлаже комеморација трагично настрадалима у школи, која је била планирана данас у 18 часова у Скупштини града. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Датум одржавања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << комеморације биће накнадно саопштен, наведено је у саопштењу.
„Поштујући жељу родитеља трагично настрадале деце школа обавештава јавност да се најављена комеморација одлаже, а о времену и месту одржавања јавност ће бити обавештена“, наводи се у саопштењу школе, које је објавило Министарство просвете.
Meka moć “UNITED“ grupe: Kako “IDJTV“ preko “SBB“ i društvenih mreža utiče na omladinu u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одлаже се комеморација трагично настрадалима у школи „Владислав Рибникар“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.