Маск: Твитер ће ускоро омогућити позиве и шифроване поруке

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 10:31

Маск: Твитер ће ускоро омогућити позиве и шифроване поруке

Шеф Твитера Илон Маск данас је најавио да ће ова платформа увести видео и аудио позиве, као и шифроване поруке. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregory Bull Корисници Твитера ће ускоро моћи да обављају аудио и видео позиве са другим особама широм света које су на овој друштвеној мрежи, а притом неће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << морати да дају свој број телефона, твитовао је Маск.
Твитер ће се на овај начин ускладити са Фејсбуком и Инстаграмом, који већ имају сличне опције позива, преноси Ројтерс.
Маск је додао да ће корисници Твитера од сутра моћи да шаљу шифроване поруке, али није појаснио да ли ће и позиви бити шифровани. Прошле године је Маск саопштио јавности своје планове за унапређење ове друштвене мреже, које је назвао „Твитер 2.0. Апликација за све“.
Шеф Твитера је тада најавио шифроване поруке, дуже твитове и увођење могућности плаћања преко ове платформе, подсећа британска агенција.
Bescarinski izvoz u Kinu šansa za domaće privrednike i privlačenje stranih investitora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск: Твитер ће ускоро омогућити позиве и шифроване поруке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.