Вошини „клинци“ дебитовали поразом у Лесковцу – рукометаши први на крају регуларног дела сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 09:15

Вошини „клинци“ дебитовали поразом у Лесковцу – рукометаши први на крају регуларног дела сезоне

Рукометаши Војводине изгубили су у Лесковцу од Дубочице са 33:25 (15:10) у последњој утакмици лигашког дела сезоне. Фото: РК Војводина РК Војводина одавно је обезбедио убедљиво прво место на табели са чак 24 победе, уз два пораза. С обзиром на густ распоред, Војводина је у Лесковцу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наступила са кадетским тимом, највећи део генерација 2006/07 имала је прилику да дебитује.
Војводина не мора да брине за будућност. Осим тежње ка врхунским резултатима, све чешће се даје шанса младима. После од раније Мирка Пудунавца, а од ове сезоне Бојана Машића, Ђорђа, Марка и Младенка Драшка, Висилије Боровића и Ненада Чавића, дебитовали су неки нови клинци рођени 2006 и 2007 године попут Алексе Раденковића, Страхиње, Сергеја и Вукашина Павловића, Уроша Тодоровића, Душана Зекића.
Под вођством тренера Драгана Кукића сјајно су се супроставили дупло старијим ривалима из Дубочице. Добрих првих 20 минута егала, а потом тежак интезитет који је допринео великој потришњи у одбрани, те су први сениорски минути учинили су своје, али и донели драгоцено искуство овим голобрадим младићима. Најефикаснији у нашим редовима био је Машић са 5 голова, док су по 4 постигли В. Павловић, Ђ. Драшко и Боројевић.
Војводину већ у петак у Новом Саду од 18 часова на Сланој Бари очекује први меч полуфинала плеј-офа АРКУС лиге против панчевачког Динама.
Odbojkaši Vojvodine imaju novog trenera – Marko Narančić menja Boškana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вошини „клинци“ дебитовали поразом у Лесковцу – рукометаши први на крају регуларног дела сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.