Одбојкаши Војводине имају новог тренера – Марко Наранчић мења Бошкана

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 09:04

Одбојкаши Војводине имају новог тренера – Марко Наранчић мења Бошкана

Марко Наранчић нови је шеф стручног штаба првог тима Одбојкашког клуба Војводина, одлучено је на седници Управног одбора. Фото: ОК Војводина На седници су усвојени спортски и финансијски извештаји за сезону 2022/23, а детаљно су разматрани план и програм за наредну такмичарску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << годину, као и постојећи играчки кадар у свим селекцијама. У наредном периоду биће дефинисан и састав првог тима, а оно што је сигурно јесте то да ће шанса бити дата и будућности, односно талентованим играчима.
Марко Наранчић истакао се највише по раду са младим играчима, којима је помогао да стасају, напредују, али и да остварују добре резултате. Четири године водио је јуниорску екипу, са којом је прошао три ранга. Иако је сваке године тим био подмлађиван, то његове изабранике и њега није спречило да из Друге лиге север, пређу у Прву Б лигу, коју су и освојили, док су ове сезоне и више него успешно, мада често некомплетни, играли Прву лигу Србије и заузели треће место. Већи део јуниорске и кадетске репрезентације чине управо млади играчи Воше, а кадети бране титулу првака Србије.
Наранчић је кроз своју играчку каријеру у три наврата играо за Војводину, а од 2019. члан је стручног штаба Војводине.
„Захваљујем се клубу што ми је указао поверење. За мене је то велика одговорност, али и још већа част да предводим први тим мог клуба“, истакао је Марко Наранчић.
Наранчић ће ових дана саопштити и састав стручног штаба.
Vojvodina i Čukarički u novom duelu – ovoga puta borba za finale Kupa Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Војводине имају новог тренера – Марко Наранчић мења Бошкана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.