Ројтерс: Лукашенко пропустио ручак са Путином у Кремљу, изгледао уморно

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 20:19

Ројтерс: Лукашенко пропустио ручак са Путином у Кремљу, изгледао уморно

Председник Белорусије, Александар Лукашенко, прескочио је данас ручак који је приредио руски председник Владимир Путин након прославе Дана победе на Црвеном тргу у Москви. Фото: Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP Лукашенко је изгледао уморно, а на десној руци је носио завој, пише >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ројтерс.
Агенција наводи да је изглед белоруског председника подстакао нагађања на друштвеним мрежама о његовом здрављу.
На видео-снимку који је објављен на интернету види се како Лукашенко разговара са Путином и војним врхом после војне параде на Црвеном тргу, након чега је превежен до Споменика непознатом јунаку, за разлику од Путина и осталих лидера који су до споменика прошетали.
Међутим, након тога је пропустио државни ручак који је Путин приредио у Кремљу.
Белоруске власти нису коментарисале здравствено стање Лукашенка, али је уочено да се он појавио на само два јавна догађаја у последње две недеље, а да је на једном био промукао, пише Ројтерс.
Putin: Civilizacija ponovo na prekretnici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ројтерс: Лукашенко пропустио ручак са Путином у Кремљу, изгледао уморно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.