Менаџер Ливерпула Јирген Клоп се одриче петорице фудбалера на крају сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 14:28

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп се одриче петорице фудбалера на крају сезоне

Фудбалски клуб Ливерпул планира да се на крају сезоне одрекне петорице играча Артура Мела, Набија Кеите, Алекса Окслејда-Чембрлена, Џејмса Милнера и Роберта Фирмина, преноси Дејли мирор. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Британски медији подсећају да је Ливерпул амбициозно ушао у нову >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сезону, пошто је освојио Комјунити шилд. Међутим, клуб са Енфилда ће остати без трофеја, пошто је елиминисан у Лиги шампиона, ФА купу и Лига купу. Клуб са Енфилса се налази на петом месту на табели Премијер лиге са 62 бода и бори се за пласман у ЛШ.
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп одлучио је због тога да се на крају сезоне одрекне петорице фудбалера. Први на списку је Мело, који је на позајмици у Ливерпулу из Јувентуса до краја сезоне. Он углавном седи на клупи за резерве, а Клоп је одлучио да га врати у Јувентус иако је Ливерпул имао право откупа уговора.
Кеита, Фирмино, Милнер и Окслејд-Чембрлен имају уговоре са Ливерпулом до краја сезоне, али је Клоп овим играчима поручио да клуб не жели да продужи сарадњу са њима.
Francuski mediji: Mesi dogovorio transfer sa klubom iz Saudijske Arabije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Менаџер Ливерпула Јирген Клоп се одриче петорице фудбалера на крају сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.